A Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a STATEK Kft. munkatársai összeírási munkát végeznek Gyöngyöspatán 2023 márciusáig.

 

TÁJÉKOZTATÓ LAKOSSÁGI ADATFELVÉTELRŐL

A Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a STATEK Kft. munkatársai összeírási munkát végeznek Gyöngyöspatán 2023 márciusáig.

A Központi Statisztikai Hivatal egyik fontos feladata, hogy megbízható adatokat szolgáltasson a felnőtt lakosságnak az egész életen át tartó tanulásban való részvételéről, az azt esetlegesen akadályozó, valamint elősegítő tényezőkről.

Az adatgyűjtés eszköze a Felnőttképzési felvétel, amelynek során közel 12 000 személyt keresnek és/vagy kérnek fel, hogy válaszoljanak az oktatásban, képzésben való részvételre vonatkozó és azokhoz kapcsolódó kérdésekre. Az adatszolgáltatók
kiválasztása véletlen mintavétellel történik az ország különböző településein. A válaszadás önkéntes. Az adatokat a KSH bizalmasan kezeli, kizárólag statisztikai célra, összesítve, egyedi azonosítás nélkül készülnek belőle publikációk. Az eredményeket név
és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közlik.

Kérdés esetén az alábbi elérhetőségeken tájékozódhatnak:
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ingyenesen hívható telefonszám: 06 80 200 766 (3-as almenü)
Hívható: hétfő–csütörtök: 8:00–16:30; péntek: 8:00–14:00

Kérem a T. Lakosságot, hogy együttműködésével segítse a statisztikai adatfelvétel sikeres végrehajtását!

Gyöngyöspata, 2023. február 20.

dr. Balogh-Pap Orsolya sk.
jegyző