A Hidegkúti Turistaház egy menedékház, kulcsos ház a Mátrában, Mátrakeresztestől 3 km-re egy erdei tisztáson.

A turistaház olcsó szálláshelyet kínál csillagtúra, vándortábor résztvevőinek, osztálykirándulóknak, a nomád, erdei környezet, ökoturizmus iránt érdeklődő turistáknak, vagy akár a tájfutás, sífutás, hegyikerékpározás szerelmeseinek.

A Turistaház két nagyobb és több kisebb épületből áll. A két nagyobb épület egyike a szállás és a fürdő, a másik a teljesen felszerelt konyha és közösségi hely.

A fűtést fatüzelésű kályhák biztosítják, főzéshez sparhelt és gáztűzhely áll rendelkezésre. A Hideg-hegy tövében eredő forrásvizet vezettük be a házba, amely majdnem ásványvíz tisztaságú.Elektromos árammal nem rendelkezünk, szükség, illetve kérés esetén aggregátorral tudunk energiát szolgáltatni.

Vendégeink írták:

"Köszönjük a lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat Nálatok, így egészen biztosan fogunk még találkozni. A hely varázslatos és jó látni, tudni, hogy vannak, akik még szívvel lélekkel képesek tenni valamilyen jó ügy érdekében. Remélem továbbra is bírjátok erővel, pénzzel és tovább tudjátok csinosítani a turistaházat. Ehhez kívánok (kívánunk) jó erőt, egészséget és kellő mennyiségű pálinkát, sört." Lajos, Budapest, 2014. augusztus

"Nagyon köszönjük a tovább-szépült hidegkúti házat, remek hetet töltöttünk ott. Nagy sikere volt a gyönyörű konyha-pultnak, a bárszékeknek, a kanapénak, az új matrac-huzatoknak, és a napelemes világításnak. Jó volt újra ott lenni." Zsolt, Budapest, 2014. július

Vigyázat! A szürke hétköznapok megzavarására alkalmas hely!

Részletes információk, elérhetőségek és aktuális árak a honlapunkon megtalálhatóak:

www.hidegkutituristahaz.hu

Telefon: +36 20 368 5981

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Koordináták

É47.884794 K19.799986