A Gyöngyöspatai Fogorvosi Szolgálat működési rendjének változása.

A Gyöngyöspatai Fogorvosi Szolgálat működési rendjének változása:

A koronavírus fertőzés terjedésének megelőzése céljából a fogászati alapellátás keretein belül CSAK SÜRGŐSSÉGI ellátás végezhető az egészségügyi vészhelyzet időtartama alatt!

Miért veszélyforrás a fogászati kezelés?

A kezelés során nyállal, vérrel érintkezünk illetve a forgó eszköz használatával aerosol képződés van, tehát a rendelő levegőjébe kerül a vírus, ami az összes többi beteg, az orvos és asszisztense szervezetébe bejuthat.

A rendelés az alábbiak szerint módosul:

Megjelenési szándékukat a sürgősségi ellátás esetén is kérjük előre jelezni, mert így tudjuk minimálisra csökkenteni az együtt várakozó betegek létszámát!

Tel.: 37/364-535

Rendelési idő:

Hétfő, Szerda, Csütörtök: 8-10 óráig

Kedd: 13-16 óráig A pénteki iskolafogászati rendelés elmarad.

Szombat, Vasárnap: Gyöngyös Fogászati Ügyelet. Batthyány tér 21-23. Tel.:302-183

Javasolt épületen kívül egymástól 1-1,5méter távolságban tartózkodni. A rendelésre a betegeket egyenként fogadjuk. . A mostani időszakban inkább ne érkezzen kísérővel!

Ellátásukat követően a rendelőben, váróban fokozottan előírt fertőtlenítéssel, naponta többszöri szellőztetéssel védjük betegeink és az egészségügyi dolgozók egészségét! A rendelő kizárólag EGÉSZSÉGES páciensek számára látogatható. A „kicsit köhögök” vagy „csak az orrom folyik” sem elfogatható.

Amennyiben beteg (akár felnőtt akár gyerek) hozzátartozót ápol, kérem ebben az estben halassza a kezelést későbbi időpontra. Panaszaira gyógyszert tudunk felírni, ajánlani. Emiatt hívjon telefonon!

A fokozott vírus veszély miatt, ha a közelmúltban külföldön járt, a hazaérkezésétől számítva 2 hétig ne jöjjön kezelésre. Telefonon egyeztetjük, hogyan tudjuk fogászati panaszait kezelni, javítani.

Kérem a fenti szabályzat maradéktalan betartását mindenki egészsége érdekében! Ezeket a rendelkezés vissza vonásáig érvényesek!

Gyöngyöspata 2020.03.16.

Dr. Iberhalt Erika