A pályázat során 8 darab térfigyelő kamera került elhelyezésre a 1398 hrsz-on, a Hegyalja úton. 

ÚJABB TÉRFIGYELŐ KAMERÁKAT HELYEZTÜNK KI

Gyöngyöspata Város Önkormányzata sikeresen pályázott az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság által kiírt „Tisztítsuk meg az Országot!” projekt I. ütemének keretében újabb térfigyelő kamerák beszerzésére.

A pályázat során 8 darab térfigyelő kamera került elhelyezésre a 1398 hrsz-on, a Hegyalja úton.

Reményeink szerint a térfigyelő kamerák elhelyezésével a prevenciót segítve elejét tudjuk venni az illegális hulladékok elhelyezésének, jelentősen javítva ezzel a környéken élők életszínvonalát.

Célunk, hogy hosszú távon is fenntartsuk ezt az állapotot, ennek érdekben a jövőben is rendszeresen ellenőrizzük a területet, hogy ne alakulhassanak ki hasonló lerakatok.

A projekt adatai:

Támogató: IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Kedvezményezett: Gyöngyöspata Városi Önkormányzat

A projekt célja: Jelen pályázat segítségével olyan beruházást valósítottunk meg, ahol az egyszeri szemétgyűjtésen túl kiváló analitikus képességekkel rendelkező, a település már kiépített, élőerős megfigyelőközpontjához csatlakozó térfigyelő kamerák segítségével szeretnénk fenntartani a rendet és a tisztaságot. A projekttel érintett terület a Gyöngyöspata belterület 1398 hrsz-ú út. A védendő terület nagysága 1.1078 ha.

A megvalósításra elnyert összeg a 5. célterület esetén: 12.203.900 Ft, ebből a kamera beszerzése és felszerelése: 11.518.900 Ft

Megtisztított területek száma: 1 helyszín

Felszerelt kamerák száma: 8 darab

 

Gyöngyöspata, 2021. május 31.